Hemelektronik

Tips, fakta och vägledning om hemelektronik

Kjell & Company - fakta och tips

Kjell & Company är ledande inom tillbehör till hemelektronik och dataturustning. Företagets produktsortiment omfattar i sin helhet över 7000 olika elektronikprodukter.

Kjell & Company är ett företag i detaljhandelsbarnschen som specialiserat sig på hemelektronik och mindre elektronikprodukter, däribland belysning, batteriladdare, mätinstrument, datorer och kablage. Den första butiken grundades 1988 på Triangelns köpcentrum i Malmö – därifrån har företaget sedan expanderat och har numera över 40 butiker på ett 30-tal orter runt om i Sverige.

Kjell & Company – hemsida med fullt produktsortiment

Vid sidan av det stora antalet återförsäljare har Kjell & Comapny en lättnavigerad webbutik på sin hemsida – kjell.com. I företagets produktkatalog (som f.ö. finns för nedladdning på nätet) finns en förteckning med information och priser på alla 7000 elektronkprodukter som saluförs av Kjell & Co. Företaget tillverkar, och designar, även följande egna märken: Texgear, Rubicsson, Leadsavers och Plexgear. De egna märkena inrymmer främst elektroniktillbehör och olika elverktyg.

Fyndvaror på nätet

Till skillnad från de flesta andra webbutiker har Kjell & Company en särskild meny med fyndvaror i sin webbutik. Fyndvarorna omfattar allt som oftast demoexemplar av datortillbehör – priserna på fyndvarorna är i regel nedsatta med ca en tredjedel av nypriset. Företaets aktuella kampanjerbjudanden av fabriksnya elektronikprodukter återfinns alltid på förstasidan.

Reklamlänkar